Poseu-vos en contacte

contact phone972 160 109
Horari d’atenció: 9:00 – 13:00 i de 15:30 a 20:00

contact emailelbrot@elbrot.com

contact locationCtra. d’Arbúcies, 88. 17400 – Breda (Girona)

História

El centre va ser fundat l’any 1987. En un principi oferia un nombre de teràpies reduït, però de mica en mica, es va anar ampliant tant l’oferta de teràpies, com el nombre de terapeutes.

Pel que fa la situació geogràfica cal dir que estem en un dels llocs més privilegiats d’aquestes contrades, a la falda del Montseny, més concretament a Breda, un petit poble envoltat de natura i amb una gran activitat turística per la seva ceràmica.

Instal·lacions

L’edifici com a tal també es va anar canviant i/o ampliant. Es va començar a treballar a locals no massa grans, al cap d’uns anys, més concretament l’any 2001, a mesura que l’experiència i la demanda augmentaven es va decidir construir un nou centre amb unes magnituds rellevants, pensat i construït perquè els nostres pacients rebin els tractaments de la millor manera possible.

El centre està format per dues plantes, a la primera hi trobem 5 grans sales individuals i l’herbolari, a la segona planta hi ha una gran sala amb unes vistes i una llum natural immillorables, on s’hi porten a terme diferents activitats, xerrades, cursos….entre d’altres, pel que fa la programació d’aquests la podran seguir des de la nostra pàgina. També cal esmentar els cursos fixes de durada anual..