Els nostres terapeutes han estat formats en escoles molt prestigioses i han enriquit el seu coneixement amb unes experiències i vivències molt positives per a la seva formació.

Teràpies que es porten a terme en el centre:

Acupuntura
Acupuntura

És una técnica específica de la medicina tradicional xinesa que busca restablir i equilibrar el fluït energètic de l’organisme mitjançant l’estimulació amb agulles d’uns punts del cos. La relació d’aquests punts entre si formen els meridians on s’apliquen les agulles per poder recuperar l’equilibri.

Shiatsu
Shiatsu Shi significa polze i tsu pressió.

És una tècnica de la medicina tradicional xinesa on es pressionen determinats punts al llarg dels meridians d’acupuntura per activar la circulació del chi (energia) i millorar el benestar general de la persona.

El Shiatsu es fa amb la persona estirada al terra a sobre d’un futton per facilitar la mobilitat..

Durant la sessió es fa pressió amb els dits, mans, genolls, colzes i peus.

Tuina
Tuina

És una tècnica de la medicina tradicional que combinades amb la digitopuntura, es pressionen certs punts o parts del cos a la zona dels meridians.

Moxibustió
Moxibustion

És una tècnica de la medicina tradicional xinesa on s’estimulen amb escalfor els mateixos punts d’acupuntura per reestablir l’energia, aplicant unes barres o cons fets d’herbes (artemisa).

Ventoses
Ventoses

S’apliquen directament en els punts d’acupuntura segons els resultats que es volen obtenir per tal d’estimular o desbloquejar l’energia.

 

Auriculoteràpia
Auriculoteràpia

Estimulant uns punts concrets de l’orella podem augmentar el benestar de les persones.

 

Flors de Bach
Flors de Bach

Són essències florals que poden millorar la part mental, física o emocional de la persona.

Cada essència treballa unes emocions en concret i la barreja de diferents és un bon remei per recuperar l’equilibri energètic.

 

Kinesiologia
Reeducació alimentària

És una tècnica que ens ajuda a prendre consciència del que ens està succeint, quines necessitats tenim i com podem entendre els nostres problemes per cercar-hi una solució.

Durant la sessió el terapeuta crea una comunicació directa amb l’inconscient de la persona, mitjançant estímuls a unes cadenes musculars, que amb la seva resposta, proporcionen informació al terapeuta sobre l’estat de l’organisme físic, les emocions i l’estat energètic en
general. Aquesta informació serveix de guia de la sessió i proposa les accions i correccions necessàries per tornar al cos l’estat d’equilibri més adient.

És un sistema senzill, ràpid, relaxant, no invasiu, sempre personalitzat i diferent per a cada individu i per cada circumstància en que estigui cada individu.

La Kinesiología és una eina eficaç per:

  • Alliberar i disminuir estrès.
  • Ajuda en processos de canvi personal, professional….

Poseu-vos en contacte

972 160 109

elbrot@elbrot.com

Ctra. d’Arbúcies, 88 17400 – Breda (Girona)

  • Horari d’atenció telefònica
    9:00 a 13:00 i 15:30 a 20:00
  • Horari de visites
    8:00 a 13:00 i 15:00 a 20:00

El Brot