MINDFULNESS – Moviment conscient

Els dimarts a les 7 de la tarda, acompanyats per l’Elena Castelar

EN AQUEST CURS:

Aprenem sobre el Moviment, la Respiració, la Creativitat des de la Tècnica Alexander: Tècnica de reeducació postural a través de la consciència.

La nostra postura no és estàtica, és moviment, equilibri dinàmic, flexibilitat… Ens diu com respirem, com vivim, com ens relacionem.

La tècnica Alexander, ens dóna unes eines pràctiques per aplicar a tot allò que fem en el nostre dia a dia, sigui: caminar, a l’ordinador, estenen la roba, cuinant, fent esport, agafant un nen en braços, cantant, tocant un instrument musical, fent ioga, ballant o qualsevol altra activitat. Tot és moviment, tot pot ser moviment conscient, obert, flexible i present.

Unes eines per permetre que el nostre cos vagi alineant-se en la verticalitat i així gaudir del seu suport natural i del massatge connectiu, que és la respiració. També així permetem que les nostres capacitats es despleguin i potenciin.

Com? Obrint el moviment i afinant la percepció i l’equilibri. Restablint la flexibilitat natural, la vitalitat del cos i la nostra “presència” ( atenció plena, aquí i ara)

És un treball d’autoconeixement, d’obertura, capacitat de comunicació, d’improvisació i plaer.